AIRCO ONDERHOUD

Heeft u muffe lucht in uw auto hangen wanneer u de airco aanzet? Of komt er te weinig koude lucht uit de ventilatieroosters? Naast de comfort verhoging, zorgt een airco er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Echter hebben alle airco’s regelmatig goed onderhoud nodig. Voorkom hiermee later hoge reparatiekosten. Bij Autobedrijf Dirk Boer hebben wij aircospecialisten die u graag helpen.

De kosten voor het onderhoud van u aircosysteem hebben wij voor u onderverdeeld in een drietal tarieven. Als eerste de airco controle: deze controle omvat de algehele werking van de airco.
Metingen van hoge en lage druksysteem, compressor werking, temperatuur, staat van condensor, in en uitschakeling van koelventilatoren.
Hiervoor rekenen wij een tarief van 45,- euro inclusief BTW.

Opnieuw vullen van Airco – optie 2

Indien blijkt dat het aircosysteem in orde is, maar door veroudering van het aircosysteem toch wat “koudemiddel” verdwenen is, dan is het nodig om het systeem opnieuw te vullen. Hiervoor moet het airco systeem eerst leeggehaald worden. Vervolgens wordt het systeem gevacumeerd en volgens de voorgeschreven hoeveelheid en type koudemiddel gevuld.
Bij het koudemiddel voegen wij tevens een fluorescerende vloeistof toe waardoor eventuele lekkage makkelijker te zien zijn.
Voor deze bewerking, samen met de eerste controle, rekenen wij 95,- euro inclusief BTW.
Mocht blijken dat het systeem toch lek is? Dan is na reparatie door ons het opnieuw vullen van koudemiddel gratis.

Vullen van airco na repartie – optie 3

Voor het vullen na een reparatie van het airco systeem rekenen wij 45,- euro inclusief BTW

Een moment geduld aub.