APK keuring

Gratis APK keuring in Nieuw Vennep

APK keuring in Nieuw-VennepWerkt uw dimlicht nog naar behoren? Werken de stadslichten nog goed? Is de bandenspanning en profieldiepte van uw banden nog optimaal etc. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een APK keuring aan uw auto in Nieuw Vennep. Voor onze vaste klanten voeren wij voor hun auto’s APK keuring uit en zijn ze altijd erg tevreden met onze service. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.6 van de 10 op de service die wij leveren.

Uw voertuig moet volgens de wet af en toe gekeurd worden op veiligheid en moet voldoen aan een aantal milieueisen. Daarnaast is een APK keuring voor uzelf ook handig zodat u niet onverwachts met pech langs de weg komt te staan.

APK kosten

Zoals we hierboven aangeven kost de APK niets als je het tegelijk uitvoert met een kleine of grote onderhoudsbeurt. Als je dit tegelijk laat uitvoeren scheelt het u ook een extra ritje naar de garage.

Gratis APK keuring!

Een APK keuring voeren wij bij onze klanten vaak tegelijk uit met het normale onderhoud aan de auto. Daarom zijn wij van mening dat een APK gratis moet zijn, zowel bij een kleine als grote onderhoudsbeurt.

Als er tijdens het onderhoud blijkt dat er iets gerepareerd moeten worden, zullen deze altijd eerst met u overlegd worden.

APK keuring inplannen

Plan vandaag nog jouw gratis APK keuring in.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.