28-01

Fiat Badhoevedorp

fiat-500-badhoevendorp

Autobedrijf Dirk Boer verzorgt onderhoud, verkoop en reparatie van Fiat auto’s en bedrijfswagens in de omgeving van Badhoevedorp.

Waarom kiezen voor Autobedrijf Dirk Boer

  • Hoge klanttevredenheid
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Showroom met Fiat occasions
  • Goedkoop uurloon
  • Reparatie en onderhoud voor jong en oldtimers
  • Fiat specialist

Fiat Dealerschap

Autobedrijf Dirk Boer is begonnen als universele garage, sinds 1984 verkregen we het service dealerschap van Fiat. Ons doel? Klanten een zo goed mogelijke service bieden voor een fatsoenlijke prijs. Betrouwbaarheid, transparantie, persoonlijke aandacht en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Naast Fiat’s kunt u ook bij ons terecht met alle andere auto merken.

Fiat occasions Badhoevedorp

Bent u woonachtig in Badhoevedorp en op zoek naar een nieuwe Fiat of een occasion? U bent van harte welkom in onze showroom te Nieuw-Vennep. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke occasion helpen wij u graag verder. Door ons contacten met verschillende merkdealers kunnen we binnen korte tijd een betrouwbare auto voor u regelen. Op onze website vindt u een overzicht van ons huidige occasions.

Afspraak inplannen voor uw Fiat

Is uw Fiat toe aan onderhoud? Via onze website kunt u direct een onderhoudsafspraak inplannen. Binnen 24 uur zullen we uw afspraak bevestigen. Uiteraard is het mogelijk om vooraf een kostenindicatie te krijgen van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via het onderstaande formulier.

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Fiat Badhoevedorp

Comments are closed.