16-07

Fiat Heemstede

Bent u woonachtig in Heemstede en is uw Fiat toe aan onderhoud?

Zorg dat uw Fiat u niet in de steek laat tijdens uw vakantie, werkdagen of uw dagelijkse ritjes.

Het onderhoud aan uw Fiat is dan ook van groot belang. Hiermee voorkomt u hoge reparatiekosten en stilstand van uw Fiat. Ook is het een stuk veiliger om te rijden in een goed onderhouden auto. Bovendien is een goed onderhouden Fiat meer waard en kunt u die later makkelijker verkopen.

Autobedrijf Dirk Boer is gespecialiseerd in het onderhoud van Italiaanse auto’s.

Waarom Autobedrijf Dirk Boer

  • De Fiat specialist in Heemstede en omgeving
  • Gratis APK bij kleine en grote onderhoudsbeurt
  • Goedkoop uurloon
  • Transparant en betrouwbaar
  • Fiat dealerschap

In 1984 verkreeg Autobedrijf Dirk Boer het service dealerschap van Fiat.
Vanaf de start van het bedrijf tot aan vandaag de dag stellen wij onszelf de taak klanten een zo goed mogelijke service te bieden. Bekijk ook eens de beoordelingen van onze klanten.

 

Garage heeft al vele jaren hoge waarderingen. Dat is niet zo gek want al meer dan 20 jaar worden we hier als” echte” klant behandeld. Of het nu gaat om onderhoud of in ons geval de aanschaf van een nieuwe auto, bij Ruud en Miranda zit je goed.

Fiat onderdelen

Ook voor specifieke Fiat onderdelen kunt u terecht bij ons. Wij leveren originele en gelijkwaardige vervangingsonderdelen. De meest gangbare onderdelen liggen voor u op voorraad.

Fiat Occasions

Bent u in de omgeving van Heemstede opzoek naar een Fiat? Wij verkopen regelmatig nieuwe of 2e hands Fiat’s. Bekijk ook eens ons occasions overzicht of komt eens langs in onze showroom te Nieuw-Vennep.

Vragen over uw Fiat?

Wanneer uw Fiat toe is aan onderhoud, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op of plan direct een afspraak in. We zullen uw vragen binnen 24 uur beantwoorden.

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Fiat Heemstede

Comments are closed.