26-08

Fiat specialist Hillegom

Bent u op zoek naar een Fiat specialist in de omgeving van Hillegom? In 1984 heeft Autobedrijf Dirk Boer het Fiat service dealerschap verkregen. Wij hebben als doel onze klant een zo goed mogelijk service te geven voor een redelijke prijs.

Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Wanneer uw auto toe is een onderhoudsbeurt krijgt u bij ons een gratis APK-keuring! In vele gevallen gaat een APK-Keuring gemakkelijk samen met een reguliere onderhoudsbeurt. Daarom geven wij uw auto een gratis APK bij zowel een kleine als grote onderhoudsbeurt.

Fiat occasions Hillegom

Ook voor Fiat occasions kunt u bij ons terecht. Wij bieden een ruim assortiment Fiat occasions aan voor een prima prijs! Bekijk direct ons occasion overzicht.

fiat-dealer-hillegom

Fiat onderdelen

Van spiegels tot stoelen, veel auto’s hebben bekende mankementen. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van deze onderdelen. Wilt u zelf specifieke onderdelen bestellen? Neem dan gerust contact op. Wij leveren alle gangbare vervangingsonderdelen voor elk merk en type auto. We kunnen de onderdelen opsturen naar Hillegom maar u kunt ze ook afhalen in onze showroom.

Direct een afspraak maken

Wanneer u op zoek bent naar een Fiat specialist in Hillegom en omgeving kunt u direct online een afspraak inplannen. Heeft u verder nog vragen dan kunt u gerust contact opnemen of ons bellen op 0252-673555

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Fiat specialist Hillegom

Comments are closed.