16-07

Fiat Uithoorn

Bent u woonachtig in Uithoorn en is uw Fiat toe aan onderhoud?
Niet is vervelender dan een auto die u in de steek laat tijdens vakanties, werkdagen of uw dagelijkse ritje naar de supermarkt.

Het is daarom belangrijk om uw Fiat goed te onderhouden. Hiermee voorkomt u stilstand en hoge reparatiekosten aan uw Fiat. Daarbij is het een stuk veiliger om te rijden in een goed onderhouden auto.

Zelf uw Fiat onderhouden?

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om uw auto zelf te onderhouden maar door de vele elektronica is zelf onderhoud verrichten nagenoeg niet te doen. Zelf het verwisselen van een koplamp gaat bij moderne Fiat’s al lastig omdat deze diep verstopt zitten onder allerlei onderdelen.

Waarom Autobedrijf Dirk Boer

    • De Fiat specialist in Uithoorn en omgeving
    • Gratis APK bij kleine en grote onderhoudsbeurt
    • Goedkoop uurloon
    • Transparant en betrouwbaar
    • Fiat dealerschap

 

In 1984 verkreeg Autobedrijf Dirk Boer het service dealerschap van Fiat.
Vanaf de start van het bedrijf tot aan vandaag de dag stellen wij onszelf de taak klanten een zo goed mogelijke service te bieden. Bekijk ook eens de beoordelingen van onze klanten.

Fiat onderdelen

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor uw Fiat? In ons magazijn liggen de meest gangbare onderdelen voor u op voorraad. U heeft bij ons de keuze uit originele of gelijkwaardige vervangingsonderdelen.

Fiat Occasions

fiat-uithoorn

Wanneer u toe bent aan een andere auto, kunt u terecht in onze showroom. Wij verkopen regelmatig nieuwe of 2e hands Fiat’s. Bekijk ook eens ons occasions overzicht of komt gerust eens langs in onze showroom te Nieuw-Vennep.

Vragen over uw Fiat?

Is uw Fiat toe aan onderhoud en bent u woonachtig in de buurt van Uithoorn? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of plan direct een afspraak in. We zullen uw vragen binnen 24 uur beantwoorden.

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Fiat Uithoorn

Comments are closed.