30-10

BMW Specialist in Nieuwe Vennep

Ook uw BMW heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Bij Autobedrijf Dirk Boer bent u hiervoor aan het juiste adres. Autobedrijf Dirk Boer biedt o.a. occasions van verschillende merken en u kunt bij ons terecht voor een groot assortiment BMW onderdelen.

Checkstar-servicepartner

Autorijden is tegenwoordig een kostbare activiteit geworden. Autobedrijf Dirk Boer probeert u, als Checkstar garage, zoveel mogelijk tegemoet te komen. Wij bieden onderhoud en service voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Autobedrijf Dirk Boer heeft professionele kennis over uw BMW, maar ook voor andere merken kunt u terecht bij onze garage.

U kunt bij een Checkstar garage terecht voor:

  • APK-Keuring
  • Service en onderhoud
  • Kleine beurt
  • Grote beurt
  • (Magneti Marelli) Onderdelen
  • Banden
  • Schade herstel

BMW Specialist in Nieuwe Vennep

APK keuring voor uw BMW

Werken de stadslichten van uw BMW nog goed? Is de bandenspanning van uw BWM nog optimaal? Autobedrijf Dirk Boer is gespecialiseerd in het uitvoeren van een APK aan uw BMW in Nieuw Vennep. Uw BMW moet wettelijk gezien voldoen aan een aantal milieueisen en sporadisch gekeurd worden op veiligheid. Een APK keuring is ook voor uzelf handig, zodat u niet plotseling met pech lang de weg staat. We krijgen een van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 9.6 op de service die onze garage levert.

De ‘groothandel’ voor al uw BMW onderdelen

Iedere BMW krijgt in de loop der tijd te maken met defecte onderdelen. De meest voorkomende oorzaken zijn versleten onderdelen die vervangen/gerepareerd moeten worden. In het magazijn van Autobedrijf Dirk Boer liggen de meest gebruikelijke onderdelen die uw BMW nodig heeft. Er worden ook BWM onderdelen geleverd aan schadebedrijven, autobedrijven en particulieren.

Contact

Bent u woonachtig in de omgeving van Nieuw Vennep en wilt u een afspraak maken voor uw BMW?

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over BMW Specialist in Nieuwe Vennep

Comments are closed.