25-10

Opel Specialist in Nieuw Vennep

Woont u in de buurt van Nieuw Vennep en heeft uw Opel onderhoud nodig? Dan bent u bij Autobedrijf Dirk Boer aan het juiste adres. Wij bieden ook occasions aan van verschillende merken auto’s en kunt u een groot assortiment aan auto onderdelen bij ons vinden.

Opel occasions in Nieuw Vennep

Op zoek naar een Opel occasion? Door ons brede netwerk kunnen wij u helpen met het zoeken naar een kwalitatief en betrouwbare Opel occasion. Dit geldt ook voor andere auto merken.

Opel Nieuw Vennep

  • Gratis APK bij zowel een kleine en grote onderhoudsbeurt
  • Goedkoop uurloon van 59 euro (ex btw)
  • Reparatie en onderhoud voor jong en oldtimers
  • Vervangend vervoer nodig? Vraag bij u afspraak voor een leenauto of leenfiets.

De ‘groothandel’ voor al uw Opel onderdelen

Iedere auto krijgt in de loop der jaren te maken met defecte onderdelen. In de meeste gevallen zijn de onderdelen versleten en moeten deze gerepareerd/vervangen worden. In ons magazijn liggen de meest gangbare onderdelen die uw Opel nodig heeft. Wij leveren ook onderdelen aan particulieren, schadebedrijven en autobedrijven.

Levering van specifieke Opel onderdelen

Voor elk merk en type auto leveren wij, desgewenst, gangbare onderdelen. Hiervoor kunt u kiezen uit vervangingsonderdelen die origineel of gelijkwaardig zijn. Deze dienst kunnen wij bieden, omdat wij een samenwerking hebben met grote inkooporganisaties. Hierdoor kunnen vaak goedkoper aan onderdelen komen, dan via de merkdealer.

Contact

Bent u woonachtig in de omgeving van Nieuw Vennep en wilt u een afspraak maken voor uw Opel?

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Opel Specialist in Nieuw Vennep

Comments are closed.