24-12

Volkswagen specialist in Nieuw-Vennep

Heeft uw Volkswagen binnenkort onderhoud nodig? Dan ben je bij Autobedrijf Dirk Boer aan het juiste adres. Wij bieden o.a occasions van diverse merken en voor een groot assortiment aan Volkswagen onderdelen kunt u ook bij ons terecht.

Checkstar-servicepartner Volkswagen

Het bezitten van een auto is hedendaags een kostbare activiteit. Wij proberen u hier, als Checkstar garage, hier zoveel mogelijk in tegemoet te komen. Autobedrijf Dirk Boer biedt service en onderhoud voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben professionele kennis over uw Volkswagen. Voor andere merken kunt u ook bij onze garage terecht.

Volkswagen specialist in Nieuw-Vennep

U kunt bij een Checkstar garage terecht voor:

  • APK-Keuring
  • Service en onderhoud
  • Kleine beurt
  • Grote beurt
  • (Magneti Marelli) Onderdelen
  • Banden
  • Schade herstel

Storingsdiagnose Volkswagen

Het is vast herkenbaar. Brandende controlelampjes en waarschuwingpiepjes. De Volkswagen bestaat tegenwoordig doorgaans uit technische elektronica en snufjes. Wanneer u het instructieboekje van uw Volkswagen doorleest, wordt in de meeste gevallen aangeraden om direct naar de garage te gaan. Wij beschikken over professionele en moderne storingsapparatuur. Hiermee kunnen we de eventuele storingen van uw Volkswagen uit lezen. Wanneer de diagnose van de storing plaatsgevonden heeft, moet de storing natuurlijk worden verholpen. Afhankelijk van de storing van uw Volkswagen kan Autobedrijf Dirk Boer, in overleg met u, het onderdeel in kwestie vervangen of repareren. Autobedrijf Dirk Boer heeft vakkundige monteurs in dienst die de storing van uw Volkswagen verhelpen, zodat uw Volkswagen snel weer de weg op kan.

Contact

Bent u woonachtig in de omgeving van Nieuw Vennep en wilt u een afspraak maken voor uw Volkswagen?

Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Volkswagen specialist in Nieuw-Vennep

Comments are closed.