09-03

Het zijn van die gewone mensen….

ruud-en-miranda dirk boerHet was druk, zeer druk op de receptie van 40 jaar garage Dirk Boer, afgelopen zaterdag 11 april. Echt van alle uithoeken uit de Haarlemmermeer en daarbuiten, kwamen de vaste klanten van deze garage.

Het weer zat niet mee, maar binnen was de “warmte” die je altijd voelt bij deze garage!

Middels een bijzonder leuke uitnodiging werden een aantal vaste klanten benaderd en dat hebben ze geweten daar bij Boer…..

Rond 16.00 uur telden we zo maar ruim 140 personen die nog lekker even bleven hangen. Veelal is het geen goed teken als je lang in een garage moet blijven, maar bij Ruud en Miranda is dit anders.

Dat dikke nekken gebeuren hè,daar baal ik van, bij die zogenaamde dealers”, was zo maar een kreet die ik hoorde, toen ik spontaan een gesprek aanging bij de biertap. Ja, aan alles was gedacht, muziek, koffie, lekkere hapjes, wijntje, een sneltekenaar en veel leuke en gezellige mensen.

Gasten 40-jaar-jubileum“Hier kunnen die grote dealers nog wat van leren, dat gedoe uit de hoogte en altijd erop uit om er zelf beter van te worden….”

Veel hoorde je dat een ieder vindt dat je moet betalen voor verleende zaken, maar dat gedoe bij sommige garages en dealers, met die kleine zaken, zoals “klein materiaal”, daar word je niet goed van. Nee, eens klant bij Boer en je blijft het je leven lang.

Daags voor deze dag kon je al een verslag lezen in een plaatselijke krant, over drie vaste klanten, dat het niet zo maar een bevlieging is om een auto te kopen bij deze garage.

“Kan ik u nog iets aanbieden?” Je had nog niet het ene hapje op of je kon al weer verder.

Een mooie snelle Alfa Romeo en een nieuwe FIAT X stonden de pronken tussen de vele bezoekers. Maar de ogen waren vooral op Ruud en Miranda, die handen te korte kwamen, felicitaties, bloemen, bloemen en nog eens bloemen…..

Na het Italiaanse weekend, was dit weer een hoogtepunt, mede dankzij de inzet van vele sponsors, zoals Magneti Marelli/Checkstar.

Buiten stond een mooie 500 in de “clubkleuren” van garage Boer, wat een bijzondere uitvoering….

Fiat 500Naast bloemen werd er gul gegeven in een ton, een stapel banden met een gleuf erin, voor het KWF kankerfonds. Goed gebaar Ruud en Miranda!

Afijn, bekijk de foto’s maar, allemaal blije mensen, met allemaal hun eigen verhaal over “hun” garage!

Ja, een periode van veertig jaar, het gaat snel, zo ook je afspraken bij deze garage, altijd klaar voor u, ook de komende veertig jaar!

 

Namens Ruud en Miranda, bedankt voor al die lieve woorden en uw aanwezigheid, het was een groots feest!

Fred de Groot. (Mede namens alle klanten, Ruud, Miranda en moeder Dinie, bedankt voor jullie Service en gezelligheid!)

40-jaar-jubileum-autobedrijfdirkboer

Deel dit bericht

Praat mee over Het zijn van die gewone mensen….

Comments are closed.