08-09

Team ride4Rob rijdt snelle rose

Tussen de ruim 6000 rijders van afgelopen Ride for the Roses, reed het team van Autobedrijf DIRK BOER/FRETAN.NL een veilige en toch snelle rit. Natuurlijk was het geen wedstrijd, maar bij elke groep die werd gezien was het blauwe team duidelijk aanwezig.

(foto grootfocus fotografie)

Door een straffe noordwesten wind, viel vooral op de Driemeren weg, het zeer grote peloton in diverse stukken.

Kopwerk werd dan ook niet geschuwd en al snel werd het 50 km punt bereikt. Wel was er onderweg verschillende opstoppingen, die al dan niet werd gecreëerd door de organisatie, iets dat niet voor herhaling vatbaar is. Regende het nog s-morgens, tegen de middag kwam er zowaar een zonnetje bij, om nog maar eens het diepere doel van deze tocht te belichten.

Langs de route werd deze voorbeeldig beschermd door de vele bereidwillige verkeersgeleiders van elke nationaliteit, om maar eens aan te geven dat deze ziekte wereldwijd een groot probleem is.

“Moe maar voldaan en goed gereden”, klonk het eensgezind uit de mond van dit topteam na een groots ontvangst bij het startpunt bij Autobedrijf Dirk Boer. Onder het genot van een biertje en broodjes werden de anekdotes van de deze ride nog eens uitvergroot.

Deel dit bericht

Praat mee over Team ride4Rob rijdt snelle rose

Comments are closed.