Onderhoud auto

Is uw auto toe aan onderhoud? Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw auto. Wij onderhouden en repareren (bijna) alle merken.
Hiervoor hebben wij alle benodigde gereedschappen, testapparatuur en kennis in huis. Voor deze merken hebben wij de technische informatie gewoon op voorraad. Deze informatie wordt maandelijks door een update aangevuld dus Dirk Boer is altijd up-to-date.

Wat doen wij bij onderhoud van uw auto

Alle onderhoudsbeurten worden uitgevoerd volgens fabrieksschema.
Mocht u auto nog niet aan de km’s komen die voorgeschreven staan voor een bepaalde onderhoudsbeurt? Dan passen wij deze aan naar wat redelijk is.
Indien er reparaties nodig zijn buiten de voorgeschreven onderhoudsbeurten om, krijgt u van te voren een prijsopgave van de reparatie.
U heeft dan de keus om de reparatie uit te laten voeren met originele onderdelen of met een gelijkwaardige kwaliteit . Hierdoor kunt u eenvoudig op de kosten besparen. Indien mogelijk proberen we deze reparaties nog dezelfde dag uit te voeren.

Ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht.
Bijvoorbeeld een plots gescheurde uitlaat, lege accu, kapotte lampjes, etc.
Hiervoor maken wij altijd wel tijd om deze gelijk, of dezelfde dag te repareren.

Onderhoudsprijzen voor uw auto

Wij doen niet mee met de autobedrijven die stunten met onderhoudsprijzen!
Dit gaat ten koste van de kwaliteit en wordt vaak niet volgens de voorgeschreven
specificaties uitgevoerd.

Bijvoorbeeld:
Juiste olie is tegenwoordig erg belangrijk, zeker voor motoren die hoge prestaties moeten leveren. Hiervoor wordt door de fabrikant olie voorgeschreven met specificaties die geschikt zijn voor dat type motor.
Bij de zogenaamde stunt bedrijven wordt vaak één en dezelfde olie voor alle motoren gebruikt. Dit kan voor bepaalde motoren voor problemen zorgen.
Zoals overmatig olieverbruik of vervuiling van olie kanalen met vroegtijdige slijtage tot gevolg.