20-04

APK Keuring Aalsmeer

APK keuring Aalsmeer

Bent u woonachtig in Aalsmeer en is uw auto aan een APK keuring toe, dan bent u bij Autobedrijf Dirk Boer aan het juist adres. Uw auto heeft volgens de wet eens in de zoveel tijd een keuring nodig. Tijdens deze keuring wordt het voertuig getest op veiligheid en verschillende milieu eisen. Ook als u niet onverwachts met pech langs de weg wilt komen te staan is een APK handig.

Is de profieldiepte en de bandenspanning van de banden nog optimaal? Werken uw dimlichten en stadslichten nog naar behoren? APK specialist Autobedrijf Dirk Boer in Nieuw Vennep is gespecialiseerd in de uitvoering van de APK keuring aan uw voertuig. Onze vaste klanten zijn erg tevreden over de APK keuring van hun voortuig, vandaag dat ze onze service beoordelen met een gemiddelde van 9.6!

APK keuring Aalsmeer

Kosten APK Keuring Aalsmeer

Zoals we hierboven aangeven kost de APK niets, indien je het tegelijk uitvoert met een kleine of grote onderhoudsbeurt. We voeren de APK bij onze klanten in de meeste gevallen tegelijkertijd uit met het normale onderhoud aan zijn of haar auto. Daarom is Autobedrijf Den Hartog van mening dat een APK keuring gratis moet zijn, bij zowel een kleine als grote beurt. Bijkomend voordeel is dat Als u dit tegelijk laat uitvoeren, het u ook een extra rit naar de garage scheelt.

Plan vandaag nog jouw gratis APK keuring in.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over APK Keuring Aalsmeer

Comments are closed.