20-04

Onderhoudsbeurt nieuw-vennep

Onderhoudsbeurt Nieuw-Vennep

onderhoudsbeurt auto nieuwegeingAls uw auto ook weer toe is aan een grote of kleine onderhoudsbeurt bent u bij ons in Nieuw-Vennep op het juiste adres. Al jaren voeren wij voor onze klanten onderhoud uit aan auto’s waardoor ze niet met pech langs de weg komen te staan. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de merken Fiat, Lancia & Alfa Romeo maar voeren ook onderhoud uit aan alle andere merken auto’s.

Wij zijn erg gefocust op kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid. Pas als u tevreden bent zijn wij tevreden. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.6 van de 10 waar we erg trots op zijn!

Wat zijn de kosten voor een grote of kleine onderhoudsbeurt?

De kosten van een onderhoudsbeurt verschillen per auto. Dit is afhankelijk van of uw auto helemaal goed is of dat er iets moet gebeuren aan de auto. Mochten er grote kosten naar voren komen zullen deze eerst met u worden besproken voordat we dit daadwerkelijk aan uw auto gaan uitvoeren. Per uur hanteren wij een uurloon van maar €59 per uur!

Gratis APK bij een kleine of grote onderhoudsbeurt

U krijgt bij ons bij zowel een kleine als grote onderhoudsbeurt gratis een APK-keuring.

Onderhoudsbeurt inplannen

U kunt zelf bepalen op welke datum en tijd u uw auto voor een onderhoudsbeurt wilt inplannen. Ook kunt u direct aangeven of u in deze korte tijd een leenauto of leenfiets wilt. Vraag nu een onderhoudsbeurt aan.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.

Deel dit bericht

Praat mee over Onderhoudsbeurt nieuw-vennep

Comments are closed.