Verkoop

showroom-autobedrijf-dirk-boer

VERKOOP NIEUWE AUTO’S

Een nieuwe auto kopen voor een voordelige prijs? Bij Autobedrijf Dirk Boer bent u hiervoor aan het juiste adres. Voor ieder budget kunnen wij u helpen voor een nieuwe auto.

Bij ons kunt u terecht voor bijna alle merken nieuwe auto’s.
Hiervoor hebben wij in de loop der jaren verschillende contacten gelegd met merkdealers, waardoor wij u tegen dezelfde condities de auto naar u keuze kunnen leveren.

Persoonlijk contact en geen loze beloftes maakt dat veel klanten u al voor zijn gegaan voor de aanschaf van een nieuwe auto.

showroom2-autobedrijf-dirk-boer

VERKOOP GEBRUIKTE AUTO’S

Bent u opzoek naar een gebruikte auto? Ook voor aanschaf van een gebruikte auto bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo en Lancia auto’s, maar ook voor alle andere merken hebben wij gebruikte auto’s in de verkoop.
Autobedrijf Dirk Boer is aangesloten bij BOVAG. Hierdoor heeft u meer zekerheid met betrekking tot garantie en service, dan wanneer u een auto van een particulier koopt.

Staat u auto niet bij ons in de occasions voorraad, dan kunt u middels een zoekopdracht uw wensen kenbaar maken. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar de auto en merk van uw keuze. Alle gebruikte auto’s worden bij ons afgeleverd met een onderhoudsbeurt als voorgeschreven door de fabrikant en APK-gekeurd indien nodig.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Een moment geduld aub.