pand.jpg

Checkstar

__________

In 2009 is het onafhankelijke autoservice-netwerk Checkstar van start gegaan. Ondertussen zijn al meer dan 5.500 autobedrijven aangesloten als Checkstar Partner. Zo ook Autobedrijf Dirk Boer. Autobedrijf Dirk Boer is aangesloten bij Checkstar en is officieel Checkstar servicepartner.

Deskundig, vertrouwd en servicegericht

Checkstar Partners worden ondersteund door Magneti Marelli, de internationale producent van originele en gelijkwaardige onderdelen van alle gerenommeerde automerken. Doormiddel van technische trainingen worden de Checkstar servicepartners op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn Checkstar service partners deskundig, vertrouwd en servicegericht!

Autorijden is een kostbare activiteit geworden, als Checkstar garage probeert Autobedrijf Dirk Boer u dan ook zoveel mogelijk tegemoet te komen. Bijvoorbeeld door service en onderhoud voor een uitstekend prijs-kwaliteitsverhouding. Autobedrijf Dirk Boer is gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo en Lancia auto’s, maar ook voor alle andere merken kunt u bij ons terecht.

Autobedrijf Dirk Boer wil u met een gerust gevoel laten autorijden, behulpzaamheid staat dan ook hoog in het vaandel.

U kunt bij een Checkstar garage terecht voor:

✔ APK-Keuring

✔ Service en onderhoud

✔ Kleine beurt

✔ Grote beurt

✔ (Magneti Marelli) Onderdelen

✔ Banden

✔ Schadeherstel