werkplaats.jpg

Werkplaats

__________

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Autobedrijf Dirk Boer maken we gebruik van moderne, professionele werkplaats apparatuur. 

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring en het wisselen van banden maar ook voor aircoservice, een complexe storing of grote reparatie. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk van de auto.

Transparantie en betrouwbaarheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Wanneer we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten stuiten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Dirk Boer kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer in de vorm van een leenauto of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Wachtruimte

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken.

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Autobedrijf Dirk Boer? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor onze werkplaats.